Trobada amb famílies – 21 de novembre (18 – 20 hores)

A les reunions amb les famílies dels dies 2 i 3 d’octubre es va presentar un dels principals objectius de l’IES Quartó del Rei per al curs 23-24: construir la visió del centre amb la comunitat educativa.
Per aquest motiu, les famílies sou imprescindibles i us convidam a una trobada el dimarts 21 de novembre de 18 a 20h per recollir les vostres aportacions. Ens plantejarem preguntes com: què s’ensenya?, com s’aprèn?, com sabem si s’aprèn?, com ens hem d’organitzar?, …


Per tal de gestionar la diada, us demanem que contesteu a les següent formulari. La data límit per apuntar-se és el 22 d’octubre.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScZgUBa-whkhE-o1KiJj3ROBxgvq1modfyyE5rGIRQAObYjMQ/viewform

En las reuniones con las familias de los días 2 y 3 de octubre se presentó uno de los principales objetivos del IES Quartó del Rei: construir la visión del centro con la comunidad educativa.
Por este motivo, las familias sois imprescindibles y os invitamos a una jornada el martes 21 de noviembre de 18 a 20h para recoger sus aportaciones. Nos plantearemos preguntas como: ¿qué se enseña?, ¿cómo se aprende?, ¿cómo sabemos si se aprende?, ¿cómo nos tenemos que organizar?, …
Con la finalidad de gestionar el día del encuentro, les pedimos que contesten a las siguientes preguntas. La fecha límite para apuntarse es el 22 de octubre.


https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScZgUBa-whkhE-o1KiJj3ROBxgvq1modfyyE5rGIRQAObYjMQ/viewform