Prematrícula – ESCOLES ADSCRITES – Curs escolar 2022 – 2023

Podeu accedir al formulari de prematrícula a través del següent botó:

Abans de realitzar el procés, us recomanem llegir les següents intruccions:

  1. Per realitzar el formulari necessiteu el CODI D’ALUMNE/A que us han de facilitar en el vostre centre (CEIP Venda d’Arabí o CEIP Sant Carles). Cada alumne/a té un codi únic que li identifica de forma unívoca i que es farà servir com a mesura de seguretat per garantir que les dades introduïdes són verídiques i que no ha existit un intent de suplantació d’dentitat. Si no disposeu d’aquest codi, si us plau, abans de realitzar el formulari de prematrícula contacteu amb el vostre centre.
  2. Aquest tràmit és vinculant, és a dir,  la selecció de matèries optatives que es realitzin no podran ser modificades en un moment posterior.

  3. En cas que facis el tràmit i t’hagis equivocat o canviïs d’opinió, pots tornar a realitzar-lo novament. Recorda que tindrem en compte les opcions triades en el darrer formulari enviat.

  4. Recordeu que aquest tràmit és un procés previ a la matrícula oficial, que es realitzarà en un moment posterior. Podeu consultar les dates de matriculació a través de la web del centre.