Les taràntules invaeixen el Quartó del Rei

L’alumnat de 1r de batxillerat del grup de ciències ha realitzat aquest curs una investigació sobre els efectes nocius de certes substàncies d’ús quotidià, com la cafeïna o la taurina, i d’altres més especials com l’òxid de molibdè (IV) i un antidepressiu.

Aquesta investigació consistia en suministrar a unes taràntules les anteriors substàncies i comparar els canvis observats en el seu comportament o en la teranyina teixida amb una altra taràntula control, que no se li havia subministrat res. Els resultats pensam són extrapolables als humans i estan basats en investigacion científiques anteriors fetes en els anys 40  amb algunes drogues químiques.

El millor treball realitzat pel grup de na Raquel Colomar, Victor Bosca, Jordi Marin i n’ Adina Epure que duu per títol “Los efectos de la cafeína en los alumnos “ i el qual s’ha enviat a diferents concursos nacionals com son el de  Fundación Endesa a la Ecoinnovación Educativa, i el que convoca Antena 3, anomenat Grandes Iniciativas, amb la participació  del grup ATRESMEDIA i Fundació “La Caixa”.

Aquest premis es duran a terme el proper dia 22 de Maig i  30 d’abril respectivament.

Foto

PREMIOS FUNDACIÓN ENDESA A LA ECO INNOVACIÓN EDUCATIVA

Podeu consultar el treball fent clic sobre el següent enllaç:

https://bit.ly/3aRuqwX

Podeu trobar més informació en el següent enllaç:

https://www.fundacionendesa.org/es/premios-innovacion-educativa



GRANDES INICIATIVAS - ATRESMEDIA Y FUNDACIÓN "LA CAIXA"

Podeu consultar el treball fent clic sobre el següent enllaç:

https://bit.ly/2zBlzCr

Podeu trobar més informació en el següent enllaç:

https://www.grandesiniciativas.org