Dia Internacional de les Dones i les Nenes en la ciència a l’IES Quartó del Rei

Com cada any, celebrar el dia 11 de febrer, Dia Internacional de les Dones i les Nenes en la ciència, és una bona oportunitat per donar a conèixer al nostre alumnat l’escassa visibilitat que tenen les dones al món de la recerca científica. Per aquest motiu, tots els alumnes del centre participen en diferents activitats organitzades per la Comissió de Coeducació i Convivència de l’IES Quartó del Rei, entre les que destaquem la visita d’una investigadora matemàtica o la presentació d’un projecte a l’Antàrtida dirigit per una altra dona biòloga. L’alumnat de 1r de batxillerat participarà en una taula rodona amb enginyeres i científiques, titulada “Las nuevas profesiones a debate”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>