Llistat vacants disponibles – Curs escolar 2024-2025

Dins del procés d’escolarització pel curs escolar 2024-2025, publiquem el llistat de vacants disponibles:                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

Aprofitem per recordar-vos el calendari d’escolarització:

Podeu consultar la informació detallada i dates del procés als següents documents: