Qüestionari satisfacció tasca docent – Famílies

Estimades famílies,

Us presentem aquest formulari amb la intenció de rebre la major quantitat d’informació possible sobre el vostre grau de satisfacció envers la nostra tasca docent i amb l’objectiu de modificar i millorar tots aquells aspectes on trobeu mancances. D’igual manera, us agraïm qualsevol suggeriment o comentari que vulgueu fer-nos sobre la situació actual dels vostres fills i filles.

Podeu accedir al qüestionari a través del següent enllaç:

ACCEDIR AL QÜESTIONARI

Aquest qüestionari és totalment anònim. Agraïm moltíssim la vostra col·laboració i esperem que tant vosaltres com els vostres éssers estimats estigueu perfectament.

Un enviem una forta abraçada i molts d’ànims,

Claustre docent – IES Quartó del Rei 

 

NOTA IMPORTANT: amb l’objectiu de recopilar només la informació de les famílies que pertanyen al centre, recordeu que per poder accedir al formulari, heu d’entrar prèviament al compte de correu electrònic dels vostres fills i filles (zxxxx@iesquartodelrei.es). Una vegada que estigueu dins, ja podreu accedir al qüestionari.